Na Egzitu mural od 2.000 limenki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2018, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Egzitu mural od 2.000 limenki

Posetioci ovogodišnjeg Exita uživali su u pravljenju jedinstvenog ekološkog murala – Pixelate. Od 2.000 limenki kreirali su impresivnu sliku devojke koja simbolizuje temu ovogodišnjeg Exita – Freedom, dugu čak 6 metara.

Ovom zanimljivom poduhvatu priključili su se i domaći i strani posetioci festivala. Umetnost i reciklažu spojile su limenke, najpogodnija ambalaža za piće.

Lagane su, nesalomive i mogu se bezbroj puta reciklirati. Pixelata je još jedan doprinos i još jedno podsećanje na važnost zaštite životne sredine od strane Recan fondacije i Exit fondacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I mural od limenki na Exitu

Izvor: SEEcult.org, 16.Jul.2018, 03:22

Posetioci Exita napravili su ekološki mural “Pixelate” od 2.000 limenki, kreirajući sliku devojke koja simbolizuje temu 18. izdanja tog muzičkog festivala u Novom Sadu – slobodu. Mural je dugačak šest metara, a u njegovoj izradi, kako je saopšteno, učestvovali su i domaći i strani posetioci...

Nastavak na SEEcult.org...

UMETNOST I RECIKLAŽA Mural od limenki dugačak 6 metara

Izvor: Blic, 16.Jul.2018

Posetioci ovogodišnjeg Exita uživali su u pravljenju jedinstvenog ekološkog murala – Pixelate. Od 2000 limenki kreirali su impresivnu sliku devojke koja simbolizuje temu ovogodišnjeg Exita – Freedom, dugu čak 6 metara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.