Na Batrovcima teretanjaci čekaju oko sat vremena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Feb.2022, 07:50

Na Batrovcima teretanjaci čekaju oko sat vremena

Prema informacijama AMS S, na graničnom prelazu Batrovci teretna vozila jutros čekaju oko sat vremena.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja putničkih i teretnih vozila, navedeno je u saopštenju.

U danima pojačanog saobraćaja i pored povoljnih vremenskih prilika za ovo doba godine, kakve nas očekuju i danas, povećava se broj saobraćajnih nezgoda.

Zato je potrebno voziti sa više tolerancije uz smanjenu brzinu, sa prilagođenom vožnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uslovima na putu bez rizičnih preticanja i obilaženja kolona.

U prvom delu dana magla ili sumagica mogu usporavati vožnju na putevima pored reka i u kotlinama.

Povremeno veći broj vozila treba očekivati i na pojedinim naplatnim rampama.

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali su u funkciji na kojima trenutno nema zadržavanja.

Usporenu vožnju treba očekivati i na mestima gde su započeti radovi posebno u satima pojačanog saobraćaja, navedeno je u saopštenju AMS S.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Povoljni uslovi u saobraćaju

Izvor: Danas, 19.Feb.2022

Vozače na putevima u Srbiji danas očekuju uglavnom povoljni uslovi u saobraćaju, ali je potrebno više pažnje i tolerancije bez rizičnih preticanja i obilaženja kolona, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Danas...

Sat vremena čekanja za kamione na Batrovcima, bez gužvi na ostalim prelazima

Izvor: Radio 021, 19.Feb.2022

Zadržavanja za kamione pri izlasku iz Srbije u trajanju od jednog sata zabeležena su samo na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.