NS: U nedelju Moto Deda mraz akcija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: U nedelju Moto Deda mraz akcija

Moto Deda mraz akcija biće ove godine održana po dvanaesti put u nedelju 28. decembra oko 12.30 časova na Trgu Slobode u Novom Sadu. Ideja moto kluba Otpisani uz veliko angažovanje Apostola i svih motorista Vojvodine jeste da u ovim prazničnim danima uvesele decu paketićima i svojom pojavom.

Motorizovana kolona Deda mrazova će u 9.30 časova krenuti sa platoa Spens-a ka Sremskoj Kamenici, gde će posetiti Dečije selo i podeliti paketiće, a nakon toga će ostaviti poklone >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na odeljenju Dečije bolnice. U bolnici će ih dočekati i grupa dece obolele od cistične fibroze kojima će pokloniti slatke paketiće.

Za 11.30 časova predviđen je obilazak dece u Domu za decu ometenu u razvoju na Novom Naselju, a nakon toga i obilazak Društva za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama. Kako bi ispunili želju i deci u Svratištu za decu, kolona Deda Mrazova sa paketićima obići će i njihov dom oko 12.30 časova.

Predviđeno je da gradonačelnik Novog Sada zajedno sa njima podeli Novogodišnje poklone deci u svratištu.

Svi preostali paketići biće podeljeni mališanima u centru grada.

Ove godine motorciklisti Vojvodine su bili aktivni i svojim sredstvima i uz pomoć prijatelja i sponzora, pre svega Soko Štarka, Instituta za ratarstvo, Marjanović Transa i drugih, skupili preko 900 poklon paketića.

Posle podele paketića planirana je i pozorišna predstava za decu na Trgu Slobode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DECO, PAMET U GLAVU: 10 amputacija zbog petardi u Novom Sadu

Izvor: Kurir, 26.Dec.2014

NOVI SAD - U Dečijoj bolnici su imali desetak slučajeva amputacije prstiju zbog povreda od petardi...Doktor Miloš Pajić iz Dečije bolnice kaže da u vreme novogodišnjih praznika oko četrdesetoro dece završi u bolnici pošto im u ruci puknu petarde."Bilo je raznih vrsta opekotina, a najčešće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.