NS: Prijave za obuku Omladinski informativni rad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Prijave za obuku "Omladinski informativni rad"

Udruženje "Edit Centar" iz Novog Sada i Infopolis - omladinski info centar otvorili su poziv za mlade uzrasta od 15 do 30 godina za učešće na obuci o omladinskom informativnom radu. Rok za prijavu je 15. novembar.

Program je namenjen predstavnicima i predstavnicama udruženjima mladih i za mlade i neformalnih grupa sa teritorije grada Novog Sada.

Cilj obuke je da mladima pomogne da razviju veštine u oblasti omladinskog informativnog rada, te da se stvori dogoročna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saradnja između predstavnika omladinskih organizacija, neformalnih grupa i pojedinaca aktivnih u okviru oblasti informisanja mladih.

Program će se realizovati kroz dva modula - Osnove omladinskog informativnog rada i rada omladinskih info centara (od 18. do 20. novembra) i Omladinski informativni rad na ulicama i društvenim mrežama (od 25. do 27. novembra).

Učesnici i učesnice nakon obuke učestvovaće u javnoj akciji i imati organizovane mentorske sastanke, navodi se u pozivu.

Obuka će biti održana u prostorijama Infopolisa - omladinskog info centra, koji se nalazi u suterenu Apolo centra, Trg slobode 3.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem mejla infopolisns@gmail.com.

Obuka "Omladinski informativni rad" je deo projekta „Novi Sad info grad" koji je podržan od strane Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada, u okviru javnog konkursa za projekte od javnog interesa u oblasti omladinskog sektora, a kojima se ostvariju ciljevi i mere definisani Lokalnim akcionim planom politike za mlade Grada Novog Sada u 2016. godini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.