NS: Krijumčario 16 Somalijaca u minibusu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Krijumčario 16 Somalijaca u minibusu

Policijska uprava Novi Sad saopštila je danas da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu zatekli 16 državljana Somalije u minibusu, kojim je upravljao tridesetsedmogodišnji muškarac iz Bariča.

U saopštenju se navodi da se osnovano sumnja da je pomenuti muškarac počinio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje.

"Njemu je po odobrenju nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova", kaže se u saopštenju PU Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NOVI SAD: Policija pronašla 16 ilegalnih imigranata iz Somalije

Izvor: Kurir, 21.Jan.2016

NOVI SAD - Policija u Novom Sadu pronašla je 16 državljana Somalije u mini-busu, za koje se sumnja da su pokušali da nedozvoljeno predju granicu, saopštila je policija...Vozilom u kojem su Somalci pronađeni upravljao je muškarac iz Bariča (37). Vozač se tereti da je ilegalno prešao državnu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.