Muškarac u centru Novog Sada tri sata bacao cigle s krova zgrade (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2018, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac u centru Novog Sada tri sata bacao cigle s krova zgrade (VIDEO)

U centru Novog Sada, na zgradi u Ulici Vojvođanskih brigada 2, jutros od 7 časova na krovu se nalazio srednjovečni muškarac koji je s vrha krova bacao cigle i delove krova. Posle tri sata policija je uspela da ga skine sa krova.

"Jutros su došli radnici da rade krov na zgradi i stanari su im ponudili pomoć i vodu. U tom momentu protrčao je čovek, odgurnuo ih, otišao pravo na krov i počeo da baca cigle. Kada su videli da se čovek ne ponaša normalno, radnici su pobegli, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok je jedna stanarka pozvala policiju. Svi smo stali okolo i gledali dok ga policija nije savladala. Bio nas je užasan strah jer u blizini postoji obdanište. Kad su stanari javili da neko baca cigle, ja sam mislila da je neko pogođen, međutim oštećen je samo jedan automobil. Čovek je pričao na mađarskom, ali niko ne zna ko je", rekla je Ljiljana Popara, profesionalna upravnica zgrade u kojoj se dogodio incident.

Sve vreme oko zgrade se nalazila policija, a bila su prisutna i kola hitne pomoći i vatrogasci.

Ko je bio čovek na krovu i razlozi njegovog čudnog ponašanja još uvek nisu poznati.

 
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U NOVOM SADU Čovek preti da će SKOČITTI SA ZGRADE i gađa kola kamenicama

Izvor: Blic, 23.Nov.2018

U Novom Sadu odvija se drama na uglu ulica Mike Antića i Vojvođanskih brigada u samom centru grada, gde jedan mlađi čovek preti da će skočiti sa zgrade i baca kamenice na automobile.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.