Mirović primio šefa Misije Saveta Evrope u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2021, 10:59

Mirović primio šefa Misije Saveta Evrope u Beogradu

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović primio je danas šefa Misije Saveta Evrope u Beogradu Tobiasa Flesenkempera s kojim je razgovarao o programima koje realizuje Savet Evrope u našoj zemlji.

Na sastanku održanom u Pokrajinskoj vladi, sagovornici su istakli značaj učešća Vojvodine u okviru Kongresa lokalnih i regionalnih vlasti Evrope, koji realizuje ta međunarodna organizacija, navodi se u saopštenju.

Pokrajinska vlada pružiće podršku nastavku realizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << projekta „Kvalitetno obrazovanje za sve“, koji je, kako je istaknuto, važan jer pored obrazovanja promoviše različitost i toleranciju.

Sastanku je prisustvovao i nacionalni koordinator projekta „Kvalitetno obrazovanje za sve“ Kristijan Rajković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.