Metar drva između 4.500 i 5.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2020, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metar drva između 4.500 i 5.000 dinara

Iako snega nema i zima još uvek nije tako jaka, grejanje je neophodno. Veliki je broj onih koji se greju na čvrsta goriva, i koji su uglavnom drva i ugalj nabavili tokom leta i početkom jeseni. Ipak, ima i onih koji nisu obezbedili zalihe za celu zimu, a s obzirom na to da smo na polovini grejne sezone, proverili smo kakva je situacija na stovarištima u Šidu.

Prodavci uglavnom kažu da su cene pristupačne, na nivou od prošle godine, da je izbor veliki i da su spremni da maksimalno izađu u susret, a u globalu, trenutno se cene drva po metru kreću između četiri i po i pet hiljada dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.