Mestimično magla, temperatura do pet stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2016, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mestimično magla, temperatura do pet stepeni

U Srbiji će danas ujutro biti slab i umeren mraz, u planinama jak, mestimično magla i niska oblačnost koja će se zadržati duže tokom dana po kotlinama i nizijama, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Na jugozapadu i u Timočkoj krajini biće pretežno sunčano.

Duvaće slab vetar, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura kretaće se od minus devet do minus tri, a najviša dnevna od jedan do pet stepeni, osim predela sa maglom gde će biti hladnije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
U Novom Sadu će biti maglovito i tmurno sa slabim vetrom promenljivog pravca. Jutarnja temperatura biće oko minus tri, a najviša dnevna oko dva stepena.

U Srbiji će naredne sedmice u većini dana biti suvo i hladno, u jutarnjim satima sa mrazem i maglom mestimično, a sredinom sedmice sa pojačanim jugoistočnim vetrom. Samo će u petak i subotu preovlađivati oblačno, mestimično sa snegom.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme, hladno, u jutarnjim satima sa mrazem, i u većini dana suvo. U ponedeljak i utorak na širem području grada biće mestimično magla i niska oblačnost, sredinom sedmice pojačan jugoistočni vetar. Samo će u petak i subotu preovlađivati oblačno, povremeno sa slabim snegom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas mestimično magla, temperatura do pet stepeni

Izvor: Blic, 18.Dec.2016

U Srbiji će ujutro biti slab i umeren mraz, u planinama jak, mestimično magla i niska oblačnost koja će se zadržati duže tokom dana po kotlinama i nizijama, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Na jugozapadu i u Timočkoj krajini biće pretežno sunčano...Duvaće slab vetar, promenljivog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.