Mektić: Vučića napali kriminalci i huligani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jul.2015, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mektić: Vučića napali kriminalci i huligani

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić izjavio je da je dosadašnja istraga o napadu na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima pokazao da je reč o kriminalno-huliganskoj grupi, te da su među napadačima i navijači Torcide iz Sandžaka.

Mektić je za sarajevski Dnevni avaz rekao da je reč o kriminalno-huliganskoj grupi i da su među napadačima osobe koje su povezane sa radikalizmom i ekstremizmom.

Prema njegovim rečima, najveći deo posla u istrazi do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sada je odradila Obaveštajno-bezbednosna agencija BiH, te da je do sada identifikovano 15 osoba koje su povezane s napadom.

Mektić je rekao i da se osnovano sumnja da su u napadu na Vučića učestvovale osobe sa područja Srbije. "Reč je o navijačkoj grupi Torcida iz Sandžaka. Svi osumnjičeni su poznati po nasilničkom ponašanju, dolaze iz kriminalnog miljea, a neku su poznati i po dilovanju narkotika", rekao je Mektić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Među napadačima na Vučića i navijači "Torcide" iz Sandžaka

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jul.2015

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić izjavio je da je dosadašnja istraga o napadu na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima pokazao da je reč o kriminalno-huliganskoj grupi, te da su među napadačima i navijači Torcide iz Sandžaka...Mektić je za sarajevski Dnevni avaz rekao da je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.