Manifestacija Salajačkim sokakom do 21. juna

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manifestacija "Salajačkim sokakom" do 21. juna

Školarci, ali i oni stariji, dobrodošli su od danas na manifestaciju "Salajačkim sokakom", poručuju organizatori. Do 21. juna pripremljeni su raznovrsni sadržaji, preko kulture, sporta i ekologije, kojoj veliki značaj pridaju u mesnoj zajednici "Salajka".

Manifestaciju "Salajačkim sokakom" i Salajku uopšte, zavoleće svako ko zađe u taj kraj, koji će uskoro napuniti 250 godina postojanja. U školi "Vuk Karadžić", školi među najstarijim u gradu, organizuju se brojne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radionice sa ciljem očuvanja i unapređenja životne sredine, a osnovcima će tako raspust započeti na lepši i lakši način.

Pored "Salajačkog sokaka", Mesna zajednica, jedan je od organizatora i drugih manifestacija, kao što su "Zelena nedelja", "Salajačke zimske čarolije" i "Kulturna Salajka".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.