Mališani u Kanjiži uče o saobraćaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2016, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mališani u Kanjiži uče o saobraćaju

Predškolska ustanova "Naši biseri" iz Kanjiže organizovala je po peti put takmičenje za predškolce "Vozi pametno". U ovu preventivnu akciju bili su uključene predškolske grupe iz 14 vrtića iz svih naselja opštine.

Deca su se takmičila u vožnji bicikala i poznavanju saobraćajnih propisa. Svoje znanje proverili su i na teorijskim testovima koji su bili prilagođeni njihovom uzrastu.

Zahvaljujući podršci Komisije za bezbednost saobraćaja opštine Kanjiža, svi učesnici su dobili kacige za bezbednu vožnju, sigurnosni prsluk, opremu za bicikl, narukvicu prodavnice "Domino" i diplomu Auto-moto kluba "Kanjiža".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.