Mališani sa Novog naselja prodaju narukvice za Lanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2020, 18:26

Mališani sa Novog naselja prodaju narukvice za Lanu

Humanitarnoj akciji za pomoć Lani, osmomesečnoj bebi koja boluje od spinalne mišićne atrofije, priključila su se i deca sa novosadskog Novog naselja. Prave i prodaju narukvice i za par dana uspeli su da skupe sedam hiljada dinara.

"Prodajemo narukvice za Lanu… narukvice za Lanu“

Dva miliona 100 hiljada dolara. Toliko novca je potrebno za Lanin lek. To je mnogo narukvica i ove male ruke vredno rade da pomognu koliko god mogu. U različitim akcijama za Lanu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do sada prikupljeno oko 650 hiljada dolara. Potrebno je još milion i 750 hiljada. Nosite narukvice koje vrede ceo jedan život. Pomozite da se želja ovih velikih humanitaraca ostvari.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.