Magični trg zabava za najmlađe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Magični trg" zabava za najmlađe

Na "Magičnom trgu" koji je počeo s radom u Sremskoj Mitrovici, ovaj vikend je posvećen mališanima.

U centru grada mališane će danas zabavljati Dečji hor "Vivak", dečji hor "Sirmiumart" i Gradski horić, Elza i Olaf, te članovi Teatra Gartel s predstavom "Zečititis". Istovremeno, na klizalištu u centru grada za klince je organizovana besplatna škola klizanja, mališane će zabavljati i animatori, panomimičar, štulaš, karikaturista, a biće organizovana i mala škola >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šminkanja, dok je u popodnevnim satima predviđen spektakl na ledu.

Slični programi su i u nedelju kada mlade i starije Mitrovčane u centru grada čekaju članovi dečjih horova "Pikolo", "Kolomejka", "Rusinski cvetići" i OŠ "Sveti Sava". Biće izveden i džipsi perfomans "Larno romoro", dok će Grupa 022 prikazati nove cirkuske veštine. I u nedelju Mitrovčane i njihove goste na trgu čekaju ulični zabavljači, u 13 časova glumci iz filma "Montevideo" izvode predstavu "Da li si ti junak"?, a za klince je obezbeđeno slikanje sa Deda Mrazom.

Na "Magičnom trgu" posetioci mogu učestvovati i u humanitarnoj akciji tako što će kupovinom "crvenog irvasovog nosa" donirati sredstva mitrovačkim udruženjima za pomoć osobama sa autizmom i Daunovim sindromom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.