Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Maj.2023, 14:23

MUP: Lažan snimak trenutka ubistva u školi “Vladislav Ribnikar”

BEOGRAD – Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji navodno pokazuje trenutak ubistva u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” je – lažan, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. MUP intenzivno radi na identifikaciji lica koje je objavilo ovaj lažni snimak, a koji je dodatno uznemirio građane, navodi se u saopštenju. U školi “Vladislav Ribnikar” […]
Vest MUP: Lažan snimak trenutka ubistva u školi “Vladislav Ribnikar” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

MUP upozorava: Objavljen lažni snimak ubistava u školi

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2023

BEOGRAD - Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji navodno pokazuje trenutak ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru je lažan, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.