Kvalifikacije za LE: Spartak dočekuje Kolerajn

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2018, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvalifikacije za LE: Spartak dočekuje Kolerajn

Spartak iz Subotice počinje sutra kvalifikacije za Ligu Evrope susretom sa ekipom Kolerajna iz Severne Irske. Iako im je rival malo poznat na ovim prostorima, subotički fudbaleri veruju u prolaz dalje.

Kao i pre osam godina, s kaptenskom trakom oko ruke, ponovo Spartak u evropske dvoboje predvodi Vladimir Torbica. Tada je postigao tri gola na četiri susreta, a sutra će njegovo iskustvo biti jedan od aduta protiv Severnih Iraca, jer će ovo biti njegova tristota zvanična utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za Spartak.

"Već u prvoj utakmici, nije tajna, moramo da steknemo prednost koja nam donosi miran revanš",  kaže Torbica.

Odlasci iz kluba su realnost i neminovnost, dovedena su pojačanja, a šef struke Vladimir Gaćinović veruje u svoje momke i prolaz dalje.

"Znamo šta znači za klub i za srpski fudbal uopšte ta utakmica i eventualni prolaz u drugi krug bio bi zaista za jedan klub kao što je Spartak zaista ogromna stvar da se plasiramo u drugi krug kvalifikacija za Ligu Evrope i tako se i ponašamo. Učinićemo sve da obradujemo naše navijače, Subotičane, srpski fudbal", poručuje Gaćinović.

Utakmica Spartak – Kolerajn igra se sutra na stadionu Karađorđe u Novom Sadu s početkom u 20.45. Prenos možete pratiti na prvom programu RTV-a. Revanš je sedam dana kasnije u Severnoj Irskoj.

Ulaznice 300 dinara

Utakmica Spartak ŽK - Kolerajn igra se u četvrtak od 20.45 časova. U prodaji će biti ulaznice samo za zapadnu tribinu stadiona "Karađorđe" i one će moći da se kupe od 17 časova u četvrtak, a cena je 300 dinara. Igrači iz Kolerajna danas stižu u Novi Sad i odradiće trening na stadionu "Karađorđe" od 15 sati.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.