Korekcija obračuna cene grejanja u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2019, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korekcija obračuna cene grejanja u Kikindi

Javno preduzeće ''Toplana'' u Kikindi poslalo je saopštenje svojim korisnicima u kom se navodi da će, postupajući u skladu sa odredbama Odluke o načinu snabdevanja toplotnom energijom izvršiti korekciju obračuna cene grejanja za period od 15. do 31. oktobra 2019. godine.

Kako se navodi u saopštenju, razlog za korekciju utvrđene cene je broj grejnih dana i trajanje grejnog dana s obzirom na visoke dnevne temperature u oktobru.

Konačna cena grejanja u navedenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << periodu, odnosno procenat smanjenja, biće utvrđena nakon što budu poznati svi parametri koji ulaze u obračun varijabilnih troškova.

Tu spadaju troškovi energenta i goriva, električne energije i vode, dodaje se u saopštenju kikindske ''Toplane''.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.