Konkurs na temu Šta je to muzej?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs na temu "Šta je to muzej?"

U subotu, 18. novembra 2017 . godine, Spomen-zbirka Pavla Beljanskog obeležava 60 godina od osnivanja. Tim povodom Spomen-zbirka raspisuje konkurs za najzanimljiviju dečju izjavu na temu "Šta je to muzej?".

Tog dana od 13 do 14.30 sati, u okviru organizovane dečje radionice, mali učesnici moći će da iskažu svoja razmišljanja, kao i da urade originalne umetničke radove na temu „Moj muzej iz mašte".

Najuspeliji rad kao i izabrana razmišljanja imaće svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << „javno prikazivanje" u okviru elektronske i štampane Novogodišnje muzejske čestitke.

Pored radionice posvećene jubileju, od 10 do 18 časova ulaz će biti slobodan za sve posetioce, a pored dela stalne postavke i kustoskog tumačenja kolekcije Pavla Beljanskog, moći da pogledaju izložbu Ignjat Job: Vatra Mediterana i deo taktilne postavke Dodirni i oseti.

Povoljne cene muzejskih izdanja biće snižene za dodatnih 20 odsto, a uz svaku kupljenu, posetioci će dobiti poklon publikaciju Sudbina umetnina: zbirke, sakupljači i darodavci u Vojvodini.

Ulaz na sva dešavanja je slobodan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.