Koncert Orthodox Celtsa u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Mar.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Orthodox Celtsa u Novom Sadu

Bend Orthodox Celts nastupiće 21. marta u novosadskom klubu The Quarter u okviru turneje Saint Patrick's Day 2015, najavili su organizatori.

Oni u svojoj muzici uspešno spajajuju tradicionalnu irsku muziku sa elementima popa i roka i prave dobru koncertnu atmosferu, a nastup u Novom Sadu nakon dve godine je svakako preporuka za poštovaoce tog benda da ih ponovo slušaju.

U martu prošle godine, oni su singlom "Save me" najavili izlazak šestog studijskog albuma, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na koncertu u Novom Sadu će premijerno predstaviti nedavno objavljeni drugi singl "One / Milk & Honey".

Bend je do sada objavio pet albuma i značajno uticao na popularizaciju izvorne irske muzike u Srbiji i jugoistočnoj Evropi. Dok se prvi album sastojao isključivo od standardne irske folk muzike, već od drugog albuma počeli su da uključuju i sopstvene pesme pisane i komponovane u tom stilu.

Ulaznice se nalaze u pretprodaji po ceni od 700 dinara na Gigs Tix prodajnim mestima, dok će na dan koncerta cena iznositi 1.000 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.