Kod Novosađanke nađen heroin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Novosađanke nađen heroin

Novosadska policija pronašla je u stanu jedne Novosađanke (43) oko 50 grama heroina, digitalnu vagu za precizno merenje i novac za koji se sumnja da je od prodaje droge, saopštila je danas policija.

Ona se tereti da je nešto ranije prodala paketić droge jednom meštaninu Bačkog Petrovca (33), koji ga je progutao kada je policija zaustavila automobil u kome se nalazio, navodi se u saopštenju.

Mladić je, po naredbi tužilaštva, odmah odvezen u Klinički centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vojvodine, gde mu je taj paketić izvađen.

Sa mladiće koji je progutao paketić u kolima se nalazio još jedan njegov sugrađanin, a u stanu osumnjičene zatečena su još tri muškarca iz Novog Sada, Sremske Kamenice i Zmajeva, saopštila je policija.

Dodaje se da je kod svih učesnika u ovom incidentu pronađena manja količina heroina i marihuane, pa će protiv svih nakon veštačenja biti podnete krivične prijave za neovlašćeno držanje droga.

Protiv Novosađanke će biti podneta krivična prijava za prodaju i proizvodnju droge.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novosađanka u stanu prodavala heroin

Izvor: Radio 021, 16.Okt.2014

Novosadska policija pronašla je u stanu jedne Novosađanke (43) oko 50 grama heroina, digitalnu vagu za precizno merenje i novac za koji se sumnja da je od prodaje droge, saopštila je danas policija...Ona se tereti da je nešto ranije prodala paketić droge jednom meštaninu Bačkog Petrovca (33),...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.