Kiša na severu i zapadu Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša na severu i zapadu Srbije

Pretežno oblačno vreme je u većem delu Srbije, s kišom koja trenutno pada na području Vojvodine i zapadne Srbije, dok magla smanjuje vidljivost na prilazima Kopaoniku, zbog čega se apeluje na vozače da drže veće odstojanje između vozila i voze opreznije.

Saobraćaj je ovog popodneva umerenog intenziteta, na autoputevima i putevima I i II prioriteta nema vanrednih zastoja i prekida.

Zbog čestih temperaturnih razlika dolazi do pojave odrona, posebno na putevima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji vode kroz stenske useke i klisure, kako i na putevima u planinskim predelima.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje, na GP "Batrovci" sa Hrvatskom, zadržavaju oko 180 minuta, a na GP "Šid" 60 minuta, takođe na izlazu iz Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.