Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020, 17:47

Kiš: 100 dana stabilne koalicije u Bečeju

Povodom 100 dana od formiranja nove opštinske vlasti, predsednik Skupštine opštine Bečej Igor Kiš održao je konferenciju za medije na kojoj je sumirao sve što je do sada urađeno.

U prvih 100 dana rada,održano je 5 sednica, doneto je 112 akata, a plan je da do kraja ove godine budu održane još dve sednice, na kojima će se, raspravljati o budžetu rekao je Igor Kiš predsednik SO Bečej, izjavio je i da veruje, da će lokalna samouprava nastaviti da funkcioniše dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jer faktički opozicije nema.

"Moramo da primetimo da imamo veću odgovornost. Saziv skupštine je odraz birača, odnosno njihovog stava, stava biračkog tela, te moramo shvatiti da je ovo jeste malo neobična situacija ali imamo veću odgovornost", kaže Kiš.

Stanje sa koronavirusom uticalo je i na rad opštine Bečej, koja je među prvima proglasila vanredno stanje, kazao je Kiš i osvrnuo se na rad Štaba za vanredne situacije.

"Ova naša situacija u kojoj smo se našli sa Kovidom 19 i ovom pandemijom naravno neće se rešiti krajem 31. decembra ili prvog januara. Moraćemo da živimo sa njom, a to se odražava i na privredu, samim tim i na budžet cele države i opštine", objašnjava Kiš.

Predsednik Skupštine opštine Bečej kazao je da je u pripremi veliki projekat u Bačkom Petrovom Selu investitora iz Mađarske, ali da će o tome detaljnije govoriti u danima koji su pred nama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.