Kilometarska kolona kamiona na Kelebiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kilometarska kolona kamiona na Kelebiji

Zbog zvaničnog zatvaranja graničnog prelaza Horgoš na 30 dana, sav teretni saobraćaj sa Mađarskom preusmeren je na granični prelaz Kelebija, gde su danas kilometarske kolone kamiona.

Vozači kamiona na prelaz granice čekaju šest sati, a Uprava Carina i Granična policija preusmerili su svoje kapacitete sa prelaza Horgoš na Kelebiju, gde su uspostavljene i fitosanitarna kontrola i špediterske službe na izlazu, odnosno ulazu u Srbiju.

Anketirani vozači kamiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kažu da su snabdeveni dovoljnim količinama hrane i vode.

Putnički i autobuski saobraćaj odvija se naizmenično, suprotnom trakom, uz asistenciju Saobraćajne policije.

Nakon zatvaranja prelaza Horgoš 1 i 2, kao i Bačkih Vinograda, vozačima putničkih vozila su na raspolaganju i prelazi Đala i Bajmok, kao i Bački Breg.

Autobusi osim Kelebije još jedino mogu preći preko Bačkog Brega, dok vozači kamiona za prelaz u Mađarsku imaju na raspolaganju jedino prelaz Kelebija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preusmeren saobraćaj sa graničnog prelaza Horgoš

Izvor: Blic, 17.Sep.2015

Zbog zvaničnog zatvaranja graničnog prelaza Horgoš na 30 dana, sav teretni saobraćaj sa Mađarskom preusmeren je na granični prelaz Kelebija, gde su danas kilometarske kolone kamiona...Vozači kamiona na prelaz granice čekaju šest sati, a Uprava Carina i Granična policija preusmerili su svoje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.