Kese s marihuanom na drvetu - uhapšen mladić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2021, 11:13

Kese s marihuanom na drvetu - uhapšen mladić

Policija je u parku na teritoriji Zvezdare na drvetu pronašla dve kese sa 49 paketića marihuane i uhapsila dvadesetdvogodišnjeg B. O. zbog sumnje da narkotici njemu pripadaju, saopštio je danas MUP.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

MUP je saopštio da će osumnjičeni uz krivičnu prijavu biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U BORU: Nakon kratke svađe sevali noževi, policija hitno reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021

S.P. se tereti za krivično delo laka telesna povreda i u roku od 48 sati nakon će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, saopštila je Policijska uprava Bor...Policija je u Boru uhapsila meštanina S. P. (46) zbog sumnje da je nakon svađe nožem u butinu dva puta ubo 42-godišnjeg muškarca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.