KZM Sombor: Put oko sveta - Amerika za mlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KZM Sombor: Put oko sveta - Amerika za mlade

U prostorijama Omladinskog kluba u Somboru, danas u 19 časova, u okviru programa "Put oko sveta", mladima će biti predstavljena Amerika i iskustva vezana za studentki boravak u SAD.

Kako je bilo živeti i raditi u američkoj državi Mejn ispričaće Alekandara Turner, 25-godišnji profesor sporta i fizičkog vaspitanja i Tijana Nonković, koji su tamo boravili 2014. godine.

Poseban akcenat ovonedeljnog "Puta oko sveta" biće stavljen na program "Work and Travel" koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mladim ljudima omogućava rad u SAD, na studentskim poslovima. Zainteresovani će imati prilike da saznaju kakav je ovo program, koja mu je cena, koje ga agencije vrše i kako teče viziranje odabranih kandidata, kaže se u najavi.

Ulaz na predavanje je besplatan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.