Junak skeča na RTV koji je podigao region na noge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junak skeča na RTV koji je podigao region na noge

Video snimak koji je u prethodna dva dana jedan od najgledanijih u regionu, sa preko milion pregleda, kreirala je ekipa Dnevnjaka RTV-a, sa idejom da na satiričan način prikažu balkanskog muškarca.

Mnogi mediji u Srbiji i Crnoj Gori preneli su deo ankete, ne znajući da je u pitanju skeč.

Autor skeča, Đorđije Antić deo je omladinske ekipe Dnevnjaka, satirične emisije koju se emituje subotom od 17.30.

Đorđije kaže da ga ljudi ovih dana prepoznaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na ulici, ali da nema neprilika s obzirom na to kakvu je ulogu imao u skeču. Naime, on glumi mačo Balkanca koji svojoj devojci na dopušta da progovori ni reč. Dodaje da ga je veoma zabavilo to što su pojedini mediji u regionu preuzeli ovaj video snimak smatrajući ga za pravu anketu.

"Moja devojka je ipak imala zanimljiviju situaciju. Naime, njeni prijatelji koji su poverovali da je reč o pravoj anketi, zvali su je da je pitaju kako je i šta radi sa takvim čovekom", kaže Đorđije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.