Jović: Moralo je više golova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2021, 10:07

Jović: Moralo je više golova

Fudbaler Partizana Nemanja Jović čestitao je timu na pobedi protiv Dunajske Strede u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Crno-beli su sinoć u Humskoj pobedili slovački tim 1:0 u prvom ovosezonskom meču u Evropi.

"Pre svega, čestitam na pobedi momcima koji su od prvog momenta ušli dobro i agresivno u igru. Čestitam ujedno i stručnom štabu i upravi na našoj prvoj pobedi na stadionu i dobrom startu čitave sezone. Krivo mi je, sa druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << strane, zbog mnogo propuštenih šansi, jer je moglo da bude mnogo ubedljivije, kako bismo rasterećenije otišli za Slovačku", rekao je Jović za klupski sajt.

Mladi fudbaler kaže da je ostao žal što nije zatresao mrežu.

"Što se mene lično tiče, jako mi je krivo što nisam postigao gol i zahvaljujem se šefu Stanojeviću na rečima podrške i strpljenju koje ima za mene. Nadam se da ću se iskupiti u revanšu. Prvi put igram na našem stadionu, pred našim navijačima i zaista je osećaj fantastičan kad je stadion pun. Naravno, nije pun kapacitet bio moguć, ali je za mene ovo bilo nešto posebno. Zaista želim da igram što više ovakvih utakmica. Što se tiče ekipe Dunajske Strede, oni su solidan protivnik, igraju grub fudbal, ali se nadam, i mislim da ćemo proći dalje. Zaslužujemo to“, zaključio je Jović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bolonja želi da dovede Marka Arnautovića

Izvor: RTS, 23.Jul.2021

Transfer austrijskog reprezentativca Marka Arnautovića iz Kine u Bolonju još nije dogovoren, a razgovori su i dalje u toku, prenose mediji u Austriji. . "Sa Bolonjom smo već postigli dogovor i sada sve zavisi samo od Šangaja", rekao je austrijskim medijima menadžer jednog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.