Još ništa od pauka na vodi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još ništa od "pauka na vodi"

Novi Sad već godinama pokušava da zavede red u korišćenju obala Dunava, ali efekata do sada nije bilo, jer saobraćajna inspekcija nije mogla da zapleni objekte koji pored kazni i dalje rade. Problem, čini se, neće biti rešen ni ove godine, iako je gradska uprava za inspekcijske poslove zaključila ugovor o uklanjanju bespravno postavljenih plovila i plovnih objekata sa "Lukom Novi Sad".

Stvar je u tome što je po drugi put poništen tender za izbor firme kojoj bi se poverio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovaj posao. Tender je oboren odlukom Komisije za zaštitu prava ponuđača. Kako nam je rečeno u Inspekciji za saobraćaj i puteve, jedan od učesnika na tenderu je uložio prigovor na odluku o tenderu, pa je komisija odlučila da se tender poništi.

Na tender su se javila svega dva ponuđača "Jugoslovensko rečno brodarstvo" iz Beograda i "Bezdan trans logistik". Novi tender će biti raspisan nakon što ova dva ponuđača dobiju rešenje komisije o poništavanju prethodnog tendera.

Pominje se da postoji oko 16 objekata na obalama Dunava kod Novog Sada koje bi trebalo ukloniti, a ostaje nada da će se to dogoditi makar dogodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.