Jedanaest proizvođača dobilo titulu Brend Bačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedanaest proizvođača dobilo titulu "Brend Bačke"

Čiji proizvod može da dobije titulu "Brend Bačke"? Za sve male proizvođače iz tog dela Vojvodine Regionalna razvojna agencija Bačka od 2015. dodeljuje priznanje, koje im pomaže da postanu vidljiviji na tržištu. Danas, titulu "Brend Bačke" dobilo je još 11 proizvođača.

Kako bi se skrenula pažnja na male proizvođače, a pogotovo one koji dolaze iz seoskih sredina, titula "Brenda Bačke" dodeljuje se svima onima koji proizvode nešto autentično, originalno ali i kvalitetno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a sve u cilju boljeg pozicioniranja na tržištu.

Radi privredne, ali i turističke promocije, Regionalna razvojna agencija Bačka od 2015. godine sprovodi projekat "Brend Bačke" i to, kako ističu, sa velikim uspehom.

Projekat "Regionalni brend Bačke" podržava Ministarstvo trgovine, te ukoliko ta podrška ne izostane i sledeće godine, sledi novi konkurs za male proizvođače.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.