Javni poziv za prijavljivanje na program stručne prakse u opštini Ruma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2022, 11:51

Javni poziv za prijavljivanje na program stručne prakse u opštini Ruma

Godinama unazad Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Ruma sprovode program stručne prakse. Zahvaljujući ovom projektu mladi koji su završili srednju školi ili fakultet imaju priliku da se okušaju u radu u struci za koju su se obrazovali. Javni poziv je otvoren od 1. marta i traje do utroška sredstava.

Zorica Radosavljević iz Rume završila je srednju ekonomsku školu, smer poslovni administrator. Za program stručne prakse, kako kaže, prijavila se da bi stečena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << znanja primenila na praktičnom radu, videla kako posao funcioniše i zaradila.

Program stručne prakse namenjen je nezaposlenim licima kako bi se osposobili za samostalan rad. Ova mera se realizuje bez zasnivanja radnog odnosa.

U opštini Ruma godinama se spovodi ovaj program kako bi mladi i obrazovani iz ove opštine imali priliku da se okušaju u stručnom radu i dobiju mogućnost za kasnije zaposlenje.

Javni poziv za učešće u programu stručne prakse otvoren je od 1. marta i traje do utroška sredstava opredeljenih za tu namenu. Svi zainteresovani više informacija mogu dobiti na odeljenju za finansije, privredu i poljoprivredu Opštine Ruma i u Nacionalnoj službi za zapošljavanje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.