Javna rasprava o studentskom organizovanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javna rasprava o studentskom organizovanju

Javna rasprava sa tekstom Nacrta zakona o studentskom organizovanju sprovodi se u okviru projekta Student je zakon u periodu od 12. do 28. januara 2018. godine. Današnja diskusija na kojima će biti predstavljen Nacrt zakona o visokom obrazovanju biće održana u Novom Sadu u Zavodu za zdravstvenu zaštitu studenata, 4. sprat od 17 sati.

Potom slede rasprave u Beogradu 22. januara, Nišu 26. Januara i Kragujevcu 27. januara.

Nacrt zakona o studentskom organizovanju pripremila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je radna grupa Studentske unije Srbije u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, u dvogodišnjem procesu, a uz pomoć i podršku koleginica i kolega iz sindikalnih i strukovniih studentskih organizacija, studentskih parlamenata i pravnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uskoro Maškarada u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2018

U susret XXIII Maškaradi Muzeja Vojvodine, koja će ove godine biti upriličena 14. februara, Odeljenje za pedagoški rad i odnose s javnosću pokreće ciklus radionica na temu "Maske, kostimi, mašakarade'' namenjene deci uzrasta 5 - 10 godina...Prva radionica u okviru ciklusa pod nazivom "Ko se krije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.