Izmena trase autobuske linije broj 12

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2021, 14:36

Izmena trase autobuske linije broj 12

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 9. marta do 9. maja 2021.godine određuje se privremena izmena trase autobuske linije broj 12 zbog radova na izgradnji kablovskog voda u Ulici Feješ Klare, saopštavaju JGSP Novi Sad.

Iz smera Centar-Telep - od raskrsnice ulica Heroja Pinkija i Mornarske autobusi saobraćaju desno u Mornarsku ulicu, levo u Ulicu Ćirila i Metodija do raskrsnice sa Ulicom Feješ Klare i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Iz smera Telep-Centar - od raskrsnice ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare autobusi saobraćaju pravo Ulicom Ćirila i Metodija, dalje desno u Mornarsku ulicu, levo u Ulicu Heroja Pinkija i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Sad: Linija broj 12 menja trasu do maja

Izvor: B92, 09.Mar.2021, 09:36

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, u periodu od 9. marta do 9. maja 2021. godine određena je privremena izmena trase autobuske linije broj 12, a zbog radova na izgradnji kablovskog voda u Ulici Feješ Klare...Na izmenjenom delu trase koristiće se tri privremena stajališta,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.