Izmena saobraćaja na putu N.Sad - Beočin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmena saobraćaja na putu N.Sad - Beočin

Zbog izvođenja radova na izgradnji gravitaciono potisnog cevovoda fekalne kanalizacije sa crpnom stanicom u naselju Bocke u Sremskoj Kamenici, od 02. juna do 18. jula na snazi će biti privremena izmena režima saobraćaja na deonici državnog puta Novi Sad-Beočin, saopštilo je JP "Zavod za izgradnju grada".

Po rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, biće zatvorena leva saobraćajna traka (gledano iz pravca Novog Sada) u dužini od oko 100m, od Malokameničkog potoka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do skretanja u naselje Bocke.

Kako ne bi došlo do potpune obustave saobraćaja na ovoj deonici, biće primenjeno naizmenično propuštanje vozila, što je regulisano svetlosnom signalizacijom, odnosno semaforom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Privremena izmena saobraćaja na putu Novi Sad-Beočin

Izvor: Radio 021, 01.Jun.2016

Saobraćaj na deonici državnog puta Novi Sad-Beočin biće oprivremeno izmenjen od četvrtka, 2. juna do 18. jula zbog izvođenja izgradnje cevovod kanalizacije sa crpnom stanicom u Bockama...Biće zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Novog Sada, u dužini od oko 100 metara, od Malokameničkog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.