Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2022, 13:21

Izmena režima saobraćaja u Ulici modene

Na osnovu rešenja o privremenoj zabrani odvijanja motornog saobraćaja u Ulici Modene, od Bulevara Mihajla Pupina do Zmaj Jovine ulice i Trga slobode u Novom Sadu, zbog izvođenja radova na izgradnji podzemne javne garaže u Ulici Modene, ulaz-izlaz, odnosno prolaz i zaustavljanje motornih vozila u ulicama u zoni zabrane saobraćaja – pešačkoj zoni, umesto kroz Ulicu Modene odvijaće se kroz Njegoševu ulicu. Privremena zabrana odvijanja motornog saobraćaja u Ulici Modene važi od 23. maja 2022. godine do 23. maja 2023. godine, navodi se u saopštenju Grada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umesto kroz Modene, vozila do kraja maja sledeće godine prolaze kroz Njegoševu ulicu

Izvor: Radio 021, 24.Maj.2022

Počev od ponedeljka, 23. maja, prolaz i zaustavljanje motornih vozila biće zabranjeno u Ulici Modene i odvijaće se kroz Njegoševu ulicu usled radova na izgradnji podzemne garaže.

Nastavak na Radio 021...

OVA ULICA ĆE NAREDNIH GODINU DANA BITI ZATVORENA Zbog radova na podzemnoj garaži važi novi saobraćajni režim u centru Novog Sada

Izvor: Blic, 24.Maj.2022

Radovi na izgradnji podzemne garaže u Ulici Modene počeli su juče, od kada važi i privremena zabrana odvijanja motornog saobraćaja u pomenutoj ulici, od Bulevara Mihajla Pupina do Zmaj Jovine ulice i Trga slobode u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.