Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Okt.2023, 09:50

Izmena režima saobraćaja na Limanu 2

NOVI SAD – Određuje se privremena izmena režima saobraćaja u Ulici Boška Buhe u Novom Sadu, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže na Limanu 2. Za vreme trajanja radova ukida se 33 parking mesta i saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem. Privremena izmena režima saobraćaja važi u periodu od 30. oktobra 2023. godine do […]
Vest Izmena režima saobraćaja na Limanu 2 objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privremena izmena saobraćaja na Limanu 2

Izvor: B92, 27.Okt.2023

Određuje se privremena izmena režima saobraćaja u Ulici Boška Buhe u Novom Sadu, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže na Limanu 2.

Nastavak na B92...

Sakule trenutno bez vode

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Okt.2023

SAKULE – Trenutno su bez vode građani naseljenog mesta Sakule zbog radova ED Zrenjanin. Očekivano vreme za sanaciju kvara je oko dva časa .. Vest Sakule trenutno bez vode objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.