Izložba fotografije o Vojvodini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba fotografije o Vojvodini

Izložba fotografije o Vojvodini, još jedna je prilika za podsećanje na lepote ravnice. Izložbu je priredio Zavod za kulturu Vojvodine, a fotografi su zabeležili najvrednije spomenike kulture od kojih neki potiču iz srednjeg veka.

Objektivima fotografa, među kojima su bili i profesionalci kojima je snimanje svakodnevica, zabeleženi su manastir Bođani, Tvrđava i Franjevački samostan u Baču, jezero Provala u Vajskoj, muzeji u Novom Miloševu, kao i sredenjovekovno naselje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Arača, u Novom Bečeju.

I ova izložba, naslovljena "Vojvodina stara" će obogatiti turističku ponudu ravnice, koja ima šta da ponudi domaćim i stranim turistima.

Fotografija je izazov trenutka. Ipak, recept za dobru fotografiju na displeju je jednostavan.

Za dobru fotografiju, pored osećaja apsolutne slobode, potrebna je istančana intuicija, jer svaki motiv prilika je za inspiraciju. Tradicionalni motivi oplemenjeni savremenim umetničkim izrazom; razlog više da posetite da posetite izložbu u galeriji "Most" Zavoda za kulturu Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.