Izgradnja vrelovodnog priključka u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2019, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja vrelovodnog priključka u Novom Sadu

Javno komunalno preduzeće Novosadska toplana otpočela je radove na izgradnji vrelovodnog priključka. Ono što je najvažnije za korisnike je da radovi neće uticati na kontinuitet i kvalitet isporuke toplotne energije, za grejanje, kaže Ivana Stanimirović iz JKP "Novosadska toplana".

"To je rutinska stvar dakle svi novoizgrađeni objekti koji se greju preko novosadske toplane odnosno koji će se grejati preko sistema daljinskog grejanja novosadske toplane za te objekte se izgrađuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << priključak kako bi se priključili", navodi.

Topli radijatori, od prvog oktobra, mnogim Novosađanima koji se greju preko novosadske toplane, bio je prvi znak početka grejne sezone.

"Novosadska toplana je grejnu sezonu otpočela u skladu sa odlukom o snabdevanju sa toplotnom energijom još od prvog oktobra dakle mogu da kažem da je sistem stabilizovan da je sve u najboljem redu i da se redovno isporučuje toplotna nergija za grejanje u skladu sa spoljnim temperaturama i režimom rada dakle to konkretno znači da Novosadsak toplana isporučuje toplotnu energiju tako da u svim objektima priključenim na sistem daljinsko grejanje temperatura ujednačena kontunirana i prijatna", ističe Stanimirović.

Svi korisnici koji imaju bilo kakva pitanja, sugestije ili primedbe na kvalitet usluge koju pruža toplana, mogu da se obrate radnim danima od 7 do 21 i vikendom od 8 do 16 časova na adresi Vladimira Nikolića broj 1, kao i telefonskim putem na brojeve 021/ 423- 712 i 021/ 420 - 853.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.