Izabrano novo rukovodstvo LSV u Zrenjaninu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrano novo rukovodstvo LSV u Zrenjaninu

Na 20. Izbornoj skupštini Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Zrenjanin izabrani su predsednik, potpredsednici i članovi Gradskog odbora, kao i predsednik Izvršnog odbora u Zrenjaninu, saopštila je danas LSV.

Predsednik Gradskog odbora ponovo je Bojan Kostreš, dok su za potpredsednike izabrani Bojana Begović i Tibor Vaš. Predsednik Izvršnog odbora i u ovom mandatu je Dejan Čapo, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je i šef odborničke grupe LSV u Skupštini grada. Članovi predsedništva su i Aleksandar Marton, Vladimir Milošev, Adam Paljov, Saša Popov i Dušan Jakovljev.

Sa izborne Skupštine poslata je poruka da LSV ima svoj put, a to je alternativa aktuelnoj vlasti u Zrenjaninu.

Liga socijaldemokrata Vojvodine ima plan i ljude za bolji Zrenjanin koji će funkcionisati normalno, kako i dolikuje našem gradu, prema potrebama Zrenjaninki i Zrenjaninaca i u narednom periodu spremna je da preuzme odgovornost da to i ostvari, navedeno je u saopštenju LSV.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kostreš ponovo izabran za predsednika Gradskog odbora LSV-a u Zrenjaninu

Izvor: Danas, 14.Apr.2019

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Bojan Kostreš ponovo je izabran na mesto predsednika Gradskog odbora te stranke u Zrenjaninu, saopštila je danas LSV. Članak Kostreš ponovo izabran za predsednika Gradskog odbora LSV-a u Zrenjaninu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.