Inđija: Odbornici usvojili budžet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Dec.2015, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inđija: Odbornici usvojili budžet

Danas je održana 34. sednica SO Inđija ujedno i poslednja sednica lokalnog parlamenta u ovoj godini. Pred odbornicima se našlo 48 tačaka dnevnog reda a najvažnija tačka je bila usvajanje budžeta za 2016-tu godinu.

Prilikom obrazlaganja predloga budžeta, predsednik opštine Petar Filipović je rekao da će budžet za 2016. godinu iznositi nešto više od tri milijarde dinara a da će se i naredne godine puno pažnje posvetiti socijalnim davanjima.

Na poslednjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sednici, odbornici su doneli Odluku o određivanju maksimalnog broja zaposlenih na neodređeno vreme za svaki organizacioni oblik u sistemu lokalne samouprave opštine Inđija za 2015. godinu, kao i Odluku o pristupanju izradi Srednjoročnog programa uređivanja građevinskog zemljišta, o spratnosti objekata u postupku ozakonjenja objekata i izmenama. Doneta je i Odluka o pravima u socijalnoj zaštiti opštine Inđija, stipendiranju studenata i lokalnim administrativnim taksama.

Članovi Inđijske skupštine razmatrali su a zatim usvojilii planove poslovanja javnih preduzeća, ustanova, agencija, kao i finansijske planove mesnih zajednica.

Na sednici je doneto Rešenje o davanju saglasnosti na Odluku o usvajanju rebalansa - 4 Programa poslovanja i finansijskog plana za 2015.godinu JKP Vodovod i kanalizacija Inđija i Rešenje o davanju saglasnosti na Odluku o raspodeli dobiti JKP Komunalac Inđija.

Odbornici su između ostalog odlučivali i o nekoliko kadrovskih promena, razmatrali i usvojili izveštaj o realizaciji programa "Itaka art" centra i sufinansiranju istog.

Sve tačke dnevnog reda su većinom glasova usvojene.

Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu. U slučaju bilo kakvih pitanja u vezi sa sadržinom ovog teksta, obratite se kontaktima navedenim u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.