Humanitarni ponedeljak na Štrandu za Marka Nikolića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2022, 11:24

"Humanitarni ponedeljak" na Štrandu za Marka Nikolića

U ponedeljak 11. jula akcija "Humanitarni ponedeljak" biće namenjena Marku Nikoliću. Tog dana, ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima, saopštilo je JKP "Gradsko zelenilo".

Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Marko je dečak vedrog duha koji pred sobom ima razvojni izazov. Sa 3 godine dijagnostikovan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mu je pervazivni razvojni poremećaj. Poteškoće na koje nailazi su u oblasti pažnje, govora i motorike. Novac koji će se prikupljati potreban je za defektološke i logopedske tretmane kako bi postigao što bolje rezultate u ovoj oblasti razvoja, navodi se u saopštenju.

U akciji prikupljanja sredstava za lečenje Milana Zrnića prikupljeno je 239.270,00 dinara.

Svi sugrađani, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

„Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za malog Marka Nikolića

Izvor: NoviSad.com, 08.Jul.2022

U okviru akcije „Humanitarni ponedeljak“, koja će biti održana 11. jula na Štrandu, prikupljaće se novčana sredstva za malog Marka Nikolića i ulaz na plažu se neće naplaćivati..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.