Humanitarni bazarčić Srcem za Natašu u Sremskim Karlovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2021, 10:00

Humanitarni bazarčić "Srcem za Natašu" u Sremskim Karlovcima

Humanitarni bazarčić “Srcem za Natašu” biće održan u Sremskim Karlovcima 14. februara od 11 časova na Trgu Branka Radičevića.

Kod česme 4 lava, biće postavljene dve tezge sa slatkišima i slanišima, igračkama, knjigama, ukrasima, kuglofima, medenjacima, kao i vina poznatih karlovačkih vinarija kao i vinarija iz Inđije.

Pomocu vidu donacija stiže iz Zrenjanina, Maradika, Beograda, Inđije, Vrdnika, Sremskih Karlovaca kao i sa Kelebije.

Sedmogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << devojčica Nataša Stojanov iz Inđije je rođena 15.08.2013. kao zdrava beba i do šestog meseca je lepo napredovala. Posle prvog epi napada počinje Natašina borba. Više od godinu dana trajalo je detaljno medicinsko ispitivanje. Do sada nije postavljena tačna dijagnoza, a devojčica je podvrgnuta mnogobrojnim neurološkim genetskim i metaboličkim testovima. Fizikalne trapije u Novom Sadu su joj pomogle da može da sedi, ali i da ojača mišiće. Porodici je potrebna pomoć kako bi nastavili sa fizikalnim terapijama, logopedskim tretmanima, dijagnostikom i analizama i obezbedili Nataši neophodnu medicinsku opremu koja je veoma skupa. Mesečno je potrebno 2.600 e za pobrojane tretmane. Možete pomoci i slanjem SMS poruke: Upišimo 703 i pošaljimo SMS na 3030.

Više informacija možete pronaći u fb grupi “Humanitarni bazar Sremski Karlovci ONLINE” u okviru koje se prikuplja pomoć i za Natašu, ali i za porodicu Dukić sa Banstola kojoj je nedavno izgorela kuća. Licitacijama u grupi su se odazvali poznati slikari, restorani (Campus, Stevca, Lazin Salas, Pasent ,,Kruna, Gotti …), kao i poslastičarnice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Humanitarni bazarčić za Natašu Stojanov u nedelju u Sremskim Karlovcima

Izvor: Radio 021, 08.Feb.2021

Humanitarni bazarčić "Srcem za Natašu" održava se u nedelju, 14. februara od 11 časova u Sremskim Karlovcima, na Trgu Branka Radičevića...Kod česme Četiri lava biće postavljene dve tezge sa slatkišima i slanišima, igračkama, knjigama, ukrasima, kuglofima, medenjacima, a posetioce čekaju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.