Humanitarna svirka u CK13 za Kostu Petkovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2020, 06:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna svirka u CK13 za Kostu Petkovića

U petak, 17. januara od 21 čas u Omladinskom centru CK13 će se održati humanitarna svirka za Kostu Petkovića.

Omladinski centar CK13 poziva na solidarnu svirku za šestogodišnjeg dečaka Kostu Petkovića koji boluje od leukemije. Prilog od ulaznica će biti usmeren za lečenje malog Koste u Italiji.

Ovom prilikom nastupiće mladi bendovi GSP, Apokalipsa i Đumza koji sviraju obrade pop rok pesama iz jugoslovenskog perioda. Cena karte je 200 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Svirka za pomoć malom Kosti Petkoviću u petak u CK13

Izvor: Radio 021, 15.Jan.2020

Humanitarna svirka za šestogodišnjeg Kostu Petkovića koji boluje od leukemije, održaće se u petak, 17. januara u Omladinskom centru CK13...Novac od prodaje ulaznica će biti usmeren za lečenje malog Koste u Italiji...Ovom prilikom nastupiće mladi bendovi GSP, Apokalipsa i Đumza, koji sviraju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.