Gužva na granici duga 16 kilometara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužva na granici duga 16 kilometara

HORGOŠ - Na graničnom prelazu Horgoš iz pravca Mađarske je kolona vozila dugačka 16 kilometara, a posle prelaska terminala putničkog saobraćaja na mađarskoj strani, do prelaska granice Srbije čeka se još sat i po.

Vođa smene Granične policijske službe Horgoš Dušan Eraković rekao je novinarima da se u Mađarsku ulazi sedam do osam kolona, a šest je formirano za ulazak u Srbiju. "To je uobičajeno u špicu sezone, reč je uglavnom o turskim državljanima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slede preporuke sopstvenih ambasada da im je ovaj granični prelaz najpogodniji", objasnio je Eraković.

On je rekao da je sa Mađarske strane formirana kolona do ulaza u Segedin i da se na prelazak granice iz pravca Mađarske čeka satima.

Auto-moto savez Srbije je javio popodne da se na granici čeka po četiri sata za ulazak u Srbiju, a na drugim graničnim prelazima 30 do 45 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.