Građani za veća ovlašćenja komunalnoj policiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani za veća ovlašćenja komunalnoj policiji

Komunalna policija u Sremskoj Mitrovici tokom dosadašnjeg rada najčešće se suočavala sa problemom buke iz ugostiteljskih objekata, divljim deponijama, ali i prekršajima maloletnika. Izmene i dopune Zakona o komunalnoj policiji, koje se nalaze u skupštinskoj proceduri, doneće nova ovlašćenja tom organu.

Sremska televizija je proveravala kako će te izmene uticati na njihovu efikasnost rada na teritoriji Sremske Mitrovice.

Nova ovlašćenja omogućiće pripadnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << komunalne policije da privedu lica prekršajnom sudu, da zatraže od građana obaveštenje o pitanjima značajnim za njihovo postupanje, ali i proveru identiteta lica zatečenih na mestu kršenja propisa.



14

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.