Gala koncert tri kulturno umetnička društva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2019, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gala koncert tri kulturno umetnička društva

Gala koncert tri kulturno umetnička društva iz Ledinaca, Kaća i Stepanovićeva održan je večeras na Spensu, a povod je proslava nekoliko jubileja. Osim obeležavanja godišnjice, koncert je imao i humanitarni karakter.

KUD “Vinogradar” iz Ledinaca, obeležio je 20 godina postojanja; KUD “Stevan Mokranjac” iz Kaća, najavljuje 65 godina rada i KUD “Stepino kolo” iz Stepanovićeva, koji sledeće godine obeležava 100 godina od osnivanja sela. Takođe, i umetnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rukovodilac ta tri društva, proslavio je svoj jubilej.

U punoj maloj sali Spensa, čak 250 igrača vodili su publiku kroz celu Srbiju, počevši od vojvođanskih, pa do južnih igara.

Gala koncert bio je i humanitarnog karaktera. U organizaciji fondacije “Tate Novosađani”, sakupljani su prilozi za lečenje šestogodišnjeg dečaka Koste Petkovića iz Veternika, koji boluje od leukemije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.