Fruškogorski maraton na dvanaest staza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fruškogorski maraton na dvanaest staza

NOVI SAD - Planinarski maraton na Fruškoj gori biće održan 31. put sutra i nedelju, 11. maja, najavio je predsednik organizacionog odbora maratona Dragan Ćirić.Start svih maratona osim malog i pripravničkog, biće 10. maja u 9 časova na obroncima Fruške gore, pet kilometara od Sremske Kamenice.

Kako je istakao Ćirić, ove godine biće 12 staza, a na maratoncima je odluka koju će izabrati u zavisnosti od kondicije i zdravstvenog stanja. Maratonci koji izaberu Ultramaraton >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << moraju prvog dana maratona do 20 časova da savladaju stazu od starta na Popovici do kontrolne tačke 13 Letenka, a na Stazi radosti i zadovoljstva mogu da učestvuju samo deca predškolskog uzrasta. Staza Velikog maratona biće i ove godine 86 kilometara.

Osobe mlađe od 18 godina, na stazi Maratona, moraju biti u pratnji starije punoletne osobe. Za one koji žele da učestvuju u maratonu obezbeđen je autobuski prevoz sa Međumesne autobuske stanice u Novom Sadu.

Put prema Popovici u toku trajanja maratona, biće zatvoren za sva vozila osim za autobuse GSP-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.