Frajtović-Škarić pobednice finalnog turnira

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frajtović-Škarić pobednice finalnog turnira

Odbojkašice Aleksandra Frajtović i Nina Škaric pobednice su finalnog turnira prvenstva Srbije u odbojci na pesku, dok su muškoj konkurenciji trijumfovali Miljan Kiković i Stefan Basta.

Frajtović i Škarić su u finalu turnira na Adi Ciganliji savladale Isidoru Egić i Milenu Matić sa 2:0 (21:12, 21:19) i istovremeno osvojili titule prvaka Srbije za 2014. godinu.

Bronzane medalje pripale su Gorani Mrdan i Teodori Trifunović, koje su u utakmici za treće mesto pobedile >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Aleksandru Aleksić i Anju Andelković sa 2:0 (21:16, 21:18).

U finalu u konkurenciji odbojkaša, Kiković i Basta savladali su Marka Galeševa i Sinišu Antonica sa 2:0 (21:14, 21:18).

U utakmici za treće mesto, Damjan Pušonjić i Srđan Medan su pobedili Aleksandra Gavrilova i Miloša Milića sa 2:1 (20:22, 21:16, 15:13).

Posle akcija u Nišu, Novom Sadu i Beogradu, Odbojkaški savez Srbije (OSS) i kompanija "Vip mobile" nastavili su projekat "Odbojka spaja", koji je realizovan uz saglasnost Ministarstva omladine i sporta Srbije.

Finalnim mečevima na Adi Ciganliji prisustvovali je 160 osnovaca iz Obrenovca i okoline, a organizovana je i "Vip Beać Masters škola odbojke" za devojčice i dečake uzrasta do 14 godina, koju je vodio potpredsednik OSS i promoter odbojke na pesku Vladimir Grbić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi šampioni odbojke na pesku

Izvor: B92, 31.Avg.2014, 04:14

Aleksandra Frajtović i Nina Škaric osvojile su finalnog turnira prvenstva Srbije u odbojci na pesku, dok su kod muškaraca slavili Miljan Kiković i Stefan Basta...Frajtović i Škarić su u finalu turnira na Adi Ciganliji savladale Isidoru Egić i Milenu Matić sa 2-0 (21:12, 21:19)...U finalu u konkurenciji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.