Emisiji Brazde RTV-a nagrada na Poljoprivrednom sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2019, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emisiji "Brazde" RTV-a nagrada na Poljoprivrednom sajmu

Najveća priznanja za kvalitet proizvoda na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu, dodeljena su u Master hali Novosadskog sajma u okviru Večeri šampiona. Za apsolutnog lidera kvaliteta proglašen je novosadski Institut za ratarstvo i povrtarstvo, podeljeno je 30 velikih šampionskih pehara, kao i specijalne nagrade, koje je između ostalih, dobila i naša televizija i emisija "Brazde" za medijski doprinos razvoju agrara.

Više od 1.500 izlagača ponudilo je svoje proizvode na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu, a samo 30 poneće veliki šampionski pehar, kao priznanje kvaliteta. Među dobitnicima priznanja su "Karneks" iz Vrbasa, Plantaže iz Podgorice, ali i Opština Titel, kao najuspešnija lokalna samouprava u razvoju stočarstva.

Postati šampion nije posao koji se obavlja u jednom danu, a svi koji su nagrađeni, dobili su potvrdu da trud nije bio uzaludan, rekao je potpredsednik Pokrajinske Vlade, Đorđe Milićević. A kapije sajma zatvaraju se sutra, podsetio je generali direktor Slobodan Cvetković.

I ove godine dodeljene su specijalne nagrade. Među dobitnicima našla se i naša televizija, kojoj je Novosadski sajam dodelio dva priznanja, za izveštavanje o aktivnostima na sajmu, ali i za emisiju "Brazde" i njen doprinos razvoju agrara.

"Zaista mislim da je redakcija koja prati poljoprivredu u Novom Sadu, a i na RTV, jedna od najboljih redakcija tog tipa u Srbiji i ovo priznanje pokazuje da oni svoj posao rade na pravi način, a i da RTV svoj zadatak ispunjava na pravi način", ističe Nenad Ćaćić, glavni urednik prvog programa RTV-a.

Najprestižniju nagradu, kao apsolutni lider kvaliteta, dobio je Institut za ratarstvo i povrtarstvo u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Institutu za povrtarstvo nagrada Apsolutnog lidera kvaliteta

Izvor: Blic, 16.Maj.2019

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević uručio je večeras Institutu za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada pehar Apsolutnog lidera kvaliteta 86. Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.