Država planira nove mere za proteste SzS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država planira nove mere za proteste SzS

Opozicionom Savezu za Srbiju (SzS) neće biti dozvoljeno da u okviru protesta blokira vitalne saobraćajnice poput auto-puteva, ugrožava živote ljudi, napada i ometa pripadnike policije prilikom obavljanja dužnosti, uništava javnu imovinu, upada u medijske kuće i državne institucije, jer će u tom slučaju biti suočeni s reakcijom policije, pišu danas "Večernje novosti".

Kako navodi beogradski dnevnik, ovo bi mogao da bude odgovor države na najavljenu radikalizaciju protesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz SzS.

List dodaje da se u slučaju nužne potrebe da policija reaguje na nasilje demonstranata, sigurno ne bi išlo na prekomernu upotrebu sile, već bi se postupalo tako da se izbegne fizički sukob, kao što je to bio slučaj prilikom provaljivanja učesnika protesta u prostorije RTS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVOSTI: Evo šta će policija raditi ukoliko opozicija radikalizuje proteste

Izvor: Blic, 06.Apr.2019

Država planira odgovor ukoliko dođe do nasilja na protestima, saznaju "Večernje novosti".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.