Drum Unit u K9 stanici ovog vikenda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2023, 15:29

Drum Unit u K9 stanici ovog vikenda

K9 stanica ističe da je srećna kada nešto što se pravi sa iskrenom ljubavlju prerasta u nešto mnogo veće, a naročito kada su deo toga. 22. aprila ugostiće Drum Unit u našoj i vašoj stanici.

Amoss je jedan od najuspešnijih producenata deep i minimal žanra. Izgradio je impresivnu dikografiju sa preko 70 traka radeći sa izdavačkim kućama kao što su Renegade Hardware, Dispatch Recordings, Horizons Music i Flexout Audio uz podršku imena kao što su Noisia, Spectrasoul, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Dub Phizix, London Elektricity i mnogi drugi. Svoju reputaciju je stekao oštrim tech ritmom, teškim minimal bubnjevima i prljavim bas linijama.

Svoju ulaznicu možete kupiti u Gigstixu. Early bird ulaznice po ceni od 590 dinara se grabe, te ne propusti priliku da svoju obezbediš na vreme, navodi se u saopštenju.

Start: 22h

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.